Waarom ik begonnen ben als zelfstandige ondernemer!

Waarom ik begonnen ben als zelfstandige ondernemer!

Al jaren was het een grote droom voor mij, mijn eigen bedrijf starten. Want door op te groeien met twee ondernemende ouders, kan het bijna niet anders dan dat het gewoon in je bloed zit. Mijn moeder heeft altijd een mega goed lopende kledingzaak gerund en mijn vader meerdere campings. Al vanaf jongs af aan liep ik op grote beurzen rond, kreeg ik te maken met de ups en de downs van het ondernemen en wilde ik net zo zijn als mijn ouders. 

Waar mijn vader eigelijk vooral veel werkte en weinig tijd had voor zijn gezin, stond mijn moeder altijd voor ons klaar. Ik heb dus echt beide kanten van het ondernemen gekend. Het geen tijd hebben omdat je bedrijven zo goed lopen en alles op alles willen zetten om het een nog groter succes te laten worden, maar ook dat mijn moeder er altijd voor ons kon zijn. Ze bracht ons naar school, lunchte met ons in de middag en stond weer voor ons klaar als school afgelopen was. Dit is precies wat ik ook wil voor mijn kinderen. Ik wil hard werken om alles op alles te zetten dat mijn bedrijf een groot succes wordt, maar ik wil ook alle tijd voor mijn kinderen hebben om hun te zien opgroeien en de beste moeder te zijn die ik ook heb gehad.

Maar dit is natuurlijk ook een hele lastige...

Want soms kost het je gewoon veel tijd en werk om je bedrijf een succes te laten worden en als je die tijd dan niet hebt dan wordt het ook niks.

Het is dus erg belangerijk om hierin een goede balans te vinden en je tijd goed in te delen.

Ik heb momenteel nog geen kinderen of de zorg voor het huishouden. Dus veel tijd om in mijn bedrijf te steken en dit is nou net wat ik moet gebruiken. 

Alle tijd om NU in mijn bedrijf te steken om het straks helemaal op orde te hebben.

Soms houd ik mij teveel bezig met de toekomst, maar we leven in het nu en daar moet ik mij op blijven focussen. Niet denken: "maar wat als".

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.